Telefon: 7876 8672 – kontakt@la-sini.dk

TILBUD – klik her!

De fleste internet webshops yder nu om stunder diverse fragttyper. En favorit er for nærværende afhentningssteder, og så kan du blot gå forbi efter din ordre når du har mulighed for det. Leveringstypen er jo yderst bekvem, samt tit tilmed den mindst kostelige leveringsmulighed.

Du burde alternativt påtænke at vælge at få sendt hjem til dig eller til dit arbejdes adresse. Leveringsformen er for det meste lidt dyrere, men endda ualmindeligt let. Den prisbilligste metode til levering vil dog utvivlsomt være selv at hente varerne, men det nødvendiggør at du bor i nærheden af e-forhandlerens arbejdslager.

Fragttiden er selvfølgelig virkelig relevant i tilfælde af at man står og skal bruge varerne øjeblikkeligt, og i det øjemed er det ret så relevant at man undersøger leveringstiden for den aktuelle vare.

Størstedelen af netbutikker yder 1 dags levering på en række af deres produkter, men vær vagtsom da det nødvendiggør at ordren indsendes forinden et fastsat klokkeslæt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få pakken på posthuset inden pakkepersonalet holder fyraften.

Nogle online webshops byder på portofri levering, men ofte kræver det at der bestilles for en bestemt pris. Alternativt bør du vælge den mindst kostelige leveringsløsning, hvilket i de fleste tilfælde – uafhængig om du opholder sig tæt på Randers, Odder eller Sæby – vil være at få fragtfirmaet til at levere varerne til en pakkeshop.

En hel del netbutikker tilbyder 1 hverdags levering

Det er jo vældig enkelt for almindelige dødelige at sammenligne priser (via fx PriceRunner) i blandt flere e-forretninger på https://www.shopsave.dk og derfor har mange internet foretagender set sig tvunget til at nedskære udsalgspriserne på deres varer – til drenge og piger, og yderligere også til mænd og kvinder – drastisk, og endda nogle gange frembyde levering uden gebyr.

Dog kan det imidlertid blive gunstigt at analysere indtil flere internet varehuse i Danmark efter tilbud før du gennemfører din bestilling, således at du ikke er i tvivl om at få fat i den billigste pris.

Du må trods alt være så påpasselig, at hvis en internet webshop forhandler produkter for en udsalgspris som kan virke ufattelig favorabel, bør det ofte være et kendetegn på en fup online forretning. Køb med kort er dog inkluderet i et regelsæt, hvilket værner kunden overfor uægte shops på nettet.

Vi anbefaler kortbestillinger eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du vælge et tilbud som eksempelvis ViaBill, ifald du higer efter at afdrage omkostningerne over en periode.

Før nogen handler i en forhandler på nettet kan man på en vis måde tyde dens forretningsaftale, det er dog normalt ikke super spændende.

En nem løsning er at bemærke om internet forhandleren er medlem af e-mærket, grundet at det bør være en indikation om at netshoppen efterfølger de officielle danske regler, foruden at shoppen nu og da besigtiges af sagkyndige der har den nødvendige knowhow om lovene på området. Derudover giver det dig anledning til hjælpende service, når du møder problemstillinger som følge af din ordre.

Tilmed er det anbefalelsesværdigt at kunden er klar over de fundamentale vedtægter der har indflydelse på købet, som fx den bytteret webshoppen lover. I den forbindelse er det også vigtigt, at man stadigvæk gemmer sin kvitteringsmail, så man en anden gang vil kunne vidne om ordren, om man leder efter en vare til en kvinde eller mand.

Det tilrådes at du sonderer e-forretningens bedømmelser

Trustpilot frembyder aldeles værdifulde genveje til at studere en længere række aktuelle kunders bedømmelser og derfor tilråder vi, at du betragter e-firmaets vurderinger inden du lægger din bestilling.

Facebook leverer for øvrigt regulære sikre genveje til at få kendskab til online firmaets pålidelighed. Desuden er der faktisk netbutikker hvor man kan meddele en kritik af deres købsoplevelse, som også burde udnyttes til at vurdere hvor tilfredse kunderne er.

Data vedrørende produkter og e-shops understøttes tit, men vi giver ingen garanti imod forandringer der er foretaget siden sidste opdatering af websitets informationer.