Telefon: 7876 8672 – kontakt@la-sini.dk

TILBUD – klik her!

En hel del netbutikker i Danmark foreslår i øjeblikket en lang række forskellige fragttyper. Den mest anvendte er efterhånden at få leveret til en pakkeshop, hvor du selv afhenter de bestilte varer når der er mulighed for det. Fragtformen er jo vældig simpel, samt oftest ydermere den billigste mulighed for levering.

Fragttiden er naturligvis meget central hvis du har brug for dine nye produkter inden for få dage, så med det formål er det ganske passende at du efterser det forventede leveringstidspunkt på den pågældende vare.

En lang række internet outlets giver løfte om dag-til-dag fragt på deres bedst sælgende produkter, men som ikke desto mindre nødvendiggør at transaktionen realiseres inden et angivent klokkeslæt, med hensynstagen til at de højst sandsynligt kan nå at få varerne klar forinden pakkepersonalet får fri.

Visse butikker på nettet lover portofri levering, men i mange tilfælde er det under forudsætning af at du køber for en bestemt sum. I øvrigt kunne man beslutte sig for den mest prisbevidste leveringsversion, der ofte – om du er nær Hørsholm, Rønne eller Humlebæk – vil være at få bragt ordren til en pakkeshop.

Trustpilot byder på ganske fortræffelige muligheder

Det er i dag vældig nemt for købere at sammenligne priser på tværs af online forretninger og herved har de fleste outlets på nettet set sig nødsaget til at presse udsalgspriserne på specielt deres bedst i test produkter – til drenge og piger, og tillige også til kvinder og mænd – drastisk, og endda nogle gange præstere levering uden beregning.

Det kan til hver en tid blive gavnligt at granske visse internet outlets efter rabat før du placerer ordren, så man er tryg ved at skaffe sig den mest betalelige pris.

Man må alligevel ikke glemme, at når en shop på nettet frembyder et produkt for en udsalgspris som anses for uhørt letkøbt, bør det i nogle tilfælde være et kendetegn på en uærlig internet handler. Køb med kort er i hvert fald omfattet af et lovbud, hvilket skærmer kunden imod snydagtige online firmaer.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med kort eller mobilbetaling. Som en alternativ mulighed kunne du drage nytte af en afdragsordning fra for eksempel ViaBill, i tilfælde af at du higer efter at klare pengene over en periode.

Forud for at nogen shopper i en forretning på nettet bør de i virkeligheden kigge på deres forretningsaftale, det er dog mange gange et tidskrævende arbejde.

En anden valgmulighed kunne måske være at kigge hvorvidt webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, da det almindeligvis er et sympol på at e-firmaet adlyder de opstillede regler, og at online firmaet løbende kigges til af specialister der har indsigt i lovgivningen. Det giver dig mulighed for at blive hjulpet, når du skulle få udfordringer i processen med din bestilling.

Endvidere er det at foretrække at du er obs på de mest vedkommende vedtægter der har betydning for købet, som eksempelvis den ombytningsret webshoppen kører med. Derfor er det på samme måde essesentielt, at man stadig gemmer sin købsbekræftelse, så man senere vil kunne bevise bestillingen, om man er på udkig efter varer til en voksen eller et barn.

Vurderes af fagfolk som har den nødvendige knowhow om de gældende vilkår

Trustpilot fører til aldeles sikre genveje til at verificere diverse øvrige brugeres domme og af den grund kan det anbefales, at du gransker e-butikkens vurderinger forinden du shopper.

Facebook byder på desuden fuldt ud fremragende genveje til at få indsigt i e-firmaets pålidelighed. Derudover ses mange butikker på nettet hvor folk kan formulere en kritik af deres købsoplevelse, hvilket lige så vel kan drages fordel af til at afveje hvor glade kunderne er.

Denne side finansieres af reklameindtægter. Vi har samarbejdsaftaler med masser af shops på nettet da vi promoverer deres produkter, og får kommission under forudsætning af at en af vores brugere realiserer en handel.

Oplysninger omkring varer og firmaer på nettet vedligeholdes hyppigt, men det er ikke muligt for os at give garantier imod korrektioner der kan være udført efter at vi sidst opdaterede hjemmesidens informationer.