Telefon: 7876 8672 – kontakt@la-sini.dk

TILBUD – klik her!

En del netbutikker i Danmark udlover nu om dage et bredt udvalg af leveringsudgaver. En der er meget populær er i øjeblikket levering til et afhentningssted, fordi du dermed nemt kan hente din ordre den dag der passer dig. Fragtformen er jo temmelig ukompliceret, og tit også den mest prisbevidste fragtmetode.

Leveringstidspunktet er selvfølgelig ultra relevant i tilfælde af at man skal bruge ordren fluks, og i det øjemed er det virkelig meningsfuldt at vi besigtiger den anslåede leveringsdato på den vedkommende vare.

De fleste internet firmaer udlover 1 dags levering på utallige varer, som imidlertid er forudsat at bestillingen gennemføres forud for et fastsat klokkeslæt, således at de med sikkerhed kan nå at få varen klargjort før lagerpersonalet har fri.

Et bevis på at e-handlen adlyder dansk lovgivning

Det er jo efterhånden meget let for købere at vurdere prisniveauet i blandt forskellige internet selskaber og for det har flere online webshops været tvunget til at nedsætte priserne på en række af deres varer – til babyer og børn, og tillige også til herrer og damer – eftertrykkeligt, og endda nogle gange garantere fragt uden gebyr.

Derfor kan det imidlertid være tiden værd at efterprøve forskellige shops på nettet efter rabatkoder før du køber, således at man er skråsikker på at modtage den mindst kostelige pris.

Du bør alligevel være obs på, at i tilfælde af at en online webshop annoncerer bedst i test varer til salg for en udsalgspris som kan ses som hamrende tiltalende, burde det for det meste være en indikator for en uoprigtig online virksomhed. Betalinger med kort er ikke desto mindre omsluttet af en bestemmelse, der forsvarer dig som kunde imod falske outlets på nettet.

Generelt tilråder vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ kunne du bruge et tilbud fra f.eks. ViaBill, såfremt du efterspørger at finansiere betalingen over flere uger.

Besøges af fagfolk som forstår reglementet på området

Forinden folk køber på en netbutik behøver de i reglen have øje for forhandlerens vilkår, men det er normalt ikke særlig sjovt.

En nemmere løsning kunne derfor være at se hvorvidt internet forhandleren er e-mærke tilsluttet, eftersom det bør være en indikation om at internet virksomheden imødekommer de officielle danske regler, samt at e-firmaet ofte besigtiges af fagmænd som mestrer lovene på området. Dette er en god mulighed for assistance, hvis du bliver udsat for udfordringer som følge af din ordre. Klik her.

Tilmed foreslår vi at køber er hensynstagende til de mest vedkommende betingelser der spiller ind i forbindelse med ordren, som fx hvilken ombytningsret internet forretningen benytter. I den forbindelse er det desuden essesentielt, at man permanent bevarer sin e-mail kvittering, så man i fremtiden kan påvise sit køb, uafhængig om man skal købe en gave til en kvinde eller mand.

Trustpilot byder på nogle fornemme muligheder

Trustpilot præsterer aldeles passelige løsninger til at kontrollere flere øvrige konsumenters opfattelser og herved er det prisværdigt, at du beser e-firmaets ratings forud for at du færdiggør din shopping.

Facebook bringer dig tillige tilpas hensigtsmæssige løsninger til at få et kig ind i e-forhandlerens kundetilfredshed. Desuden er der endda e-firmaer som giver folk mulighed for at publicere en bedømmelse af købsoplevelsen, hvilket på samme måde må drages fordel af til afvejning af hvor tilfredse kunderne er.

Informationer vedrørende produkter og outlets på nettet understøttes fra tid til anden, men vi kan ikke stilles ansvarlig for modifikationer der eventuelt er implementeret efter at vi senest opdaterede de viste informationer.