Telefon: 7876 8672 – kontakt@la-sini.dk

TILBUD – klik her!

Masser af internet foretagender yder på nuværende tidspunkt et hav af forskellige leveringsudgaver. Førstevalget hos mange er p.t. afhentningssteder, hvor du selv afhenter de bestilte produkter når det passer ind i din hverdag. Denne er jo ekstremt gnidningsløs, samt oftest derudover den mest letkøbte fragttype.

Leveringstidspunktet kan være ret essentiel når vi har brug for din ordre omgående, og derfor er det aldeles relevant at vi ser nærmere på den anslåede leveringsdato på det pågældende produkt.

Størstedelen af internet foretagender frembyder dag-til-dag levering på en række varer, men vær vagtsom da det tager udgangspunkt i at du når at bestille før et aftalt tidspunkt, sådan at de kan nå at få ordren afsendt forud for at logistikmedarbejderne tager hjem.

Nogle få butikker på nettet tilbyder fragtfri levering, men i de fleste tilfælde kun såfremt der erhverves for en præcis sum. I øvrigt må man udvælge den billigste leveringsmåde, hvilket oftest – uden hensyn til om du befinder sig nær Aarhus, Nørresundby eller Haslev – vil være at få fragtmanden til at bringe varerne til et udleveringssted.

Trustpilot leverer fuldt ud fantastiske muligheder

Det er jo ultra ukompliceret for almindelige mennesker at sammenligne priser (via fx PriceRunner) i blandt diverse online varehuse på Jeresbolig og så har utallige e-firmaer set sig nødsaget til at trykke udsalgspriserne på mange af deres produkter – til drenge og piger, men ligeledes til herrer og damer – drastisk, og endda nogle gange yde levering uden omkostninger.

Dog kan det imidlertid vise sig gunstigt at kontrollere enkelte online selskaber efter tilbud før du køber, således at man er tryg ved at modtage den mindst kostelige pris.

Du skal dog ikke overse, at i tilfælde af at en e-butik afhænder et produkt for en pris som kan ses som besynderligt attraktiv, kan det i nogle tilfælde være et signal om en fup internet butik. Køb med kort er dog omfattet af en retningslinje, hvilket værner kunden imod snydagtige internet butikker.

Vi anbefaler køb med kort eller MobilePay. Som en alternativ mulighed kan du overveje en afbetalingsløsning som for eksempel ViaBill, forudsat du vil betale beløbet senere.

Overværes af specialister der kender til bestemmelserne på området

Forinden folk shopper på en online butik kunne de utvivlsomt skimme e-butikkens handelsbetingelser, dog er det for det meste ikke særlig spændende.

Et nemt alternativ kunne være at undersøge om online virksomheden er e-mærke godkendt, fordi det er et billede på at e-handlen opererer i overensstemmelse med de gældende danske regler, foruden at den undertiden ses til af fagfolk som har meget erfaring med vedtægterne på området. Desuden giver det dig lejlighed til at blive assisteret, når du forvoldes problemstillinger i forbindelse med din bestilling.

Stadig flere køber hos e-shops

Trustpilot medfører altid stabile genveje til at kigge nærmere på mange aktuelle kunders evalueringer og på grund af dette er det en hjælp, at du tjekker netbutikkens anmeldelser inden du shopper.

Facebook giver dig for øvrigt rigtig fine metoder til at få indblik i internet forretningens kundefokus. Desuden ser vi en række e-forhandlere hvor folk kan meddele en vurdering af virksomhedens service, hvilket tillige bør tages i brug til vurdering af hvor glade kunderne er.

Vores website er finansieret af annoncer. Vi har faste samarbejder med mange internet firmaer hvori vi markedsfører firmaernes tilbud, og tager honorar om vores brugere realiserer et køb.

Fakta omkring varer og butikker på nettet opdateres fra tid til anden, men vi ønsker ikke at tage ansvar for korrektioner der eventuelt er implementeret siden seneste opdatering af vores data.