Telefon: 7876 8672 – kontakt@la-sini.dk

TILBUD – klik her!

Temmelig mange internet firmaer frembyder til alt held et hav af forskellige fragtformer. En sikker vinder er p.t. at afsende til en pakkeshop, hvor du så nemt kan hente produkterne når det passer ind i din kalender. Leveringsmetoden er nemlig ekstremt nem, samt oftest tilmed den prisbilligste leveringsmåde.

Du kan også forsøge at få pakken sendt til din bolig eller til dit arbejdes adresse. Denne er typisk en smule mere omkostningsfuld, men til gengæld i høj grad overkommelig. Den mest letkøbte leveringsmulighed kan ikke benægtes at være selv at hente varerne, som jo står og falder med at du har bopæl nær online forretningens arbejdslager.

En stor portion e-firmaer i Danmark tilbyder levering på blot en enkelt hverdag på flere varer, som imidlertid tager udgangspunkt i at orden realiseres tidligere end et givent tidspunkt, således at de garanteret kan nå at få de nye varer betjent inden de logistikansatte drager hjemad.

Enkelte online shops præsterer gebyrfri levering, men for det meste er det betinget af at man bestiller for en fastsat sum. Som alternativ kan du gribe den mest betalelige form for levering, der mange gange – ligegyldigt om du befinder sig tæt på Viborg, Frederikshavn eller Støvring – vil blive at få dem til at bringe dine produkter til et udleveringssted.

De fleste køber via online virksomheder

Det er efterhånden særdeles smertefrit for købere at vurdere prisniveauet fra flere e-handler og derfor har mange e-firmaer været presset til at at nedskære udsalgspriserne på en række af deres varer – til babyer og børn, og samtidig til kvinder og mænd – eftertrykkeligt, og endda nogle gange sikre levering uden beregning.

Derfor kan det alligevel vise sig indbringende at inspicere enkelte internet handler efter rabatkoder inden du gennemfører din handel, således at man ikke er i tvivl om at modtage den skarpeste pris.

Vi foreslår generelt køb med betalingskort eller betalinger med mobilen. Alternativt kan du vælge en løsning som for eksempel ViaBill, hvis du tilstræber at klare omkostningerne senere.

Forud for at folk køber hos en forhandler på nettet burde man for at være sikker gennemse e-shoppens forretningsaftale, men det er i mange tilfælde et omfattende arbejde.

En anden løsning kan derfor være at tjekke om internet forhandleren er medlem af e-mærket, grundet at det generelt er en påvisning af at online virksomheden efterfølger de officielle regler, tillige med at internet forhandleren fra tid til anden kontrolleres af jurister der forstår reglementet på området. Desuden får du anledning til bistand, hvis du oplever dilemmaer i processen med din shopping. Link til mere information.

Derudover er det klogt at du er på vagt for de mest aktuelle reglementer der kan have betydning for ordren, fx den returneringsret online firmaet har. På grund af dette er det tillige relevant, at man stadigvæk bevarer sin faktura e-mail, så man til enhver tid kan bevise bestillingen, uafhængig om man er på shopping til en dame eller herre.

En forsikring om at internet butikken respekterer de officielle regler

Trustpilot forærer dig en lang række troværdige løsninger til at se nærmere på en stor gruppe nuværende konsumenters opfattelser og derfor kan det være til hjælp, at du undersøger online butikkens kritik før du placerer din ordre.

Facebook fremskaffer tillige visse belejlige metoder til at få et kig ind i netbutikkens kundefokus. Desuden ses faktisk e-forretninger som tilbyder kunderne at tilkendegive en omtale af deres købsoplevelse, hvilket ydermere burde anvendes til at bedømme kundetilfredsheden.

Vejledning angående tilbud og internet forretninger værnes om hyppigt, men vi kan ikke garantere imod reguleringer der er iværksat siden sidste opdatering af hjemmesidens informationer.