Telefon: 7876 8672 – kontakt@la-sini.dk

TILBUD – klik her!

En hel del online virksomheder udlover til alt held flere fragtløsninger. Førstevalget hos mange er i vore dage at få sendt til en pakkeshop, hvor det er nemt for dig at hente din bestilling når du har tid. Leveringsmetoden er nemlig ultra bekvem, og tit desuden den billigste leveringsmulighed.

Du kan omvendt påtænke at vælge levering til din lejlighed eller til din arbejdsplads. Fragtmetoden viser sig ofte en anelse mindre prisbillig, men på den anden side ultra praktisk. Den prisbilligste mulighed for fragt kan ikke modsiges at være at hente ordren selv, som dog nødvendiggør at du fysisk befinder dig i kort afstand af netbutikkens tilholdssted.

Leveringshastigheden er naturligvis usædvanlig essentiel i tilfælde af at du behøver ordren om få sekunder, så i det øjemed er det uden tvivl essentielt at du besigtiger det anslåede leveringstidspunkt på det relevante produkt.

Flere internet virksomheder giver 1 hverdags levering på deres favorit varenumre, som imidlertid er forudsat at ordren gennemføres forud for et nøjagtigt klokkeslæt, med det formål at de højst sandsynligt kan nå at få varen fikset før de lageransatte får fri.

Enkelte internet firmaer yder fragt uden omkostninger, men i reglen kræver det at man aftager for en fastsat pris. Alternativt skal man beslutte sig for den prisbilligste leveringsudgave, som ofte – om man befinder sig i Silkeborg, Thisted eller Hinnerup – vil være at få fragtmanden til at levere bestillingen til et afhentningssted.

Få leveret hjem til hvor du bor eller til når du er på job

Det er jo efterhånden ekstremt smertefrit for folk at vurdere prisniveauet på flere internet outlets og til tak har mange internet butikker været tvunget til at stampe salgspriserne på produkterne – til børn, lige så vel som til kvinder og mænd – enormt, og endda nogle gange yde gebyrfri levering.

Det kan stadigvæk blive tiden værd at checke flere firmaer på nettet efter rabat inden du gennemfører din bestilling, således at man er tryg ved at skaffe sig den mest betalelige pris.

Du bør dog ikke undervurdere, at i tilfælde af at en online shop markedsfører et produkt for en udsalgspris der anses for enormt gunstig, så kunne det for det meste være et fingerpeg om en svindel e-forhandler. Køb med betalingskort er heldigvis inkluderet i en foranstaltning, hvilket dækker dig som kunde imod uærlige e-shops.

Vi foreslår generelt kortbetalinger eller mobilbetaling. Alternativt kunne du udnytte en løsning på afbetaling fra fx ViaBill, ifald du efterspørger at honorere omkostningerne i flere bidder.

Vi foreslår at du bliver klogere på online butikkens kritik

Forinden folk bestiller hos en online webshop kunne de helt sikkert læse dens vilkår, det er dog almindeligvis et omfattende projekt.

Et nemt alternativ kunne måske være at tjekke hvorvidt internet butikken er støttet af e-mærket, siden det bør være en angivelse af at online firmaet følger de danske love, foruden at online webshoppen rutinemæssigt overvåges af sagkyndige som har indsigt i de gældende vilkår. Dette er desuden en god chance for bistand, såfremt du forvoldes problemstillinger i forbindelse med dit køb. Klik her for at læse mere.

Vi foreslår at du beser e-handlens ratings

Trustpilot resulterer i en række uafhængige genveje til at verificere en stor portion aktuelle forbrugeres domme og af den grund stiller vi forslag om, at du udforsker internet forretningens bedømmelser forud for at du handler.

Facebook forærer dig ydermere altid pæne chancer for at få et kig ind i netbutikkens kundefokus. Tilmed ses en del internet butikker som tilbyder kunderne at give en omtale af deres købsoplevelse, som tilmed bør bruges til at vurdere tilfredsheden hos kunderne.

Hjemmesiden finansieres af reklameindtægter. Vi har samarbejdsaftaler med diverse internet varehuse derved at vi markedsfører butikkernes produkter, og opnår kommission såfremt vores besøgende foretager en bestilling.

Orientering angående varer og e-forretninger understøttes tit, men der tages ikke ansvar for forandringer der kan være lavet efter at vi sidst opdaterede de viste data.