Telefon: 7876 8672 – kontakt@la-sini.dk

TILBUD – klik her!

Adskillige internet selskaber giver i vore dage alverdens løsninger til levering. Det mest populære er i dag at få sendt til en pakkeshop, som giver dig fleksibiliteten til at hente din bestilling præcis når det passer dig. Løsningen er jo i høj grad gnidningsløs, og oftest desuden den billigste leveringsmodel.

Du kan tillige påtænke at vælge levering til din private bopæl eller til din arbejdsplads. Muligheden bliver tit en anelse mindre prisbillig, men lige så vel yderst ligetil. Den mindst kostelige leveringsløsning vil dog altid vise sig at være selv at hente ordren, som dog afhænger af at du befinder dig i kort afstand af netshoppens lager.

Fragttiden kan i nogle tilfælde være ekstremt betydningsfuld i tilfælde af at man absolut skal bruge pakken om et øjeblik, og i det øjemed er det aldeles klogt at vi checker leveringstiden ved den relevante vare.

En hel del online butikker udlover muligheden for dag-til-dag levering på deres primære produkter, som dog er betinget af at transaktionen gennemføres tidligere end et fast klokkeslæt, så de har en chance for at nå at få dit nye produkt klargjort forud for at medarbejderne har fri.

Fragttiden kan være yderst bestemmende

Det har vist sig at være ekstremt problemfrit for internetbrugere at sammenligne priser (via fx PriceRunner) i blandt flere internet outlets på https://www.galleri-fyn.dk og altså har flertallet af internet varehuse set sig tvunget til at nedskære salgspriserne på mange af deres varer – til børn og babyer, samt til voksne – voldsomt, og endda nogle gange garantere gebyrfri levering.

Men det kan stadigvæk være gunstigt at analysere diverse butikker på nettet efter udsalg forinden du handler, så du er skråsikker på at få den bedste pris.

Du må dog være årvågen med, at ifald en internet shop tilbyder en vare for en pris der anses for ubegribelig gunstig, bør det tit være en indikator for en uægte internet virksomhed. Kortbestillinger er trods alt omfavnet af en lov, som passer på dig imod uærlige online forhandlere.

Vi tilråder generelt kortkøb eller betalinger med mobilen. Som et alternativ burde du bruge en afbetalingsordning som for eksempel ViaBill, ifald du foretrækker at afdrage beløbet over flere uger.

Undersøges af sagkyndige som har ekspertise inden for vilkårene på området

Forinden folk bestiller i en online webshop kan de for at være sikker gennemse butikkens forretningsvilkår, det er dog i mange tilfælde ikke særlig interessant.

En anden mulighed kunne måske være at kigge hvorvidt e-forretningen er tilsluttet e-mærket, hvilket burde være en indikation om at e-handlen forstår de officielle danske regler, og at online shoppen rutinemæssigt monitoreres af specialister der har den nødvendige knowhow om de gældende regler. Dette er en god chance for at blive hjulpet, hvis du forvoldes dilemmaer som følge af din shopping.

For øvrigt er det en hjælp at kunden er vidende om de mest vedkommende bestemmelser der har indflydelse på handlen, som fx den returret butikken anvender. Derfor er det desuden essesentielt, at man når som helst opbevarer sin kvitteringsmail, således man altid vil kunne eftervise sin bestilling, ligegyldigt om man shopper til en pige eller dreng.

Nogle enkelte webshops byder på levering uden gebyr

Trustpilot resulterer i absolut anstændige løsninger til at tolke ganske mange andre forbrugeres betragtninger og derfor tilrådes det, at du bliver klogere på e-butikkens kritik forud for at du placerer din ordre.

Facebook leverer ligeledes egentlig tiltalende chancer for at få en idé om online webshoppens popularitet. Tilmed møder vi endda internet webshops som gør det muligt at levere en vurdering af deres købsoplevelse, hvilket ligeledes burde tages i brug til at få et indtryk af hvor glade kunderne er.

Vores hjemmeside er finansieret af annonceindtægter. Vi har tætte samarbejder med en masse firmaer på nettet eftersom vi promoverer butikkernes tilbud, og indtjener honorar ifald en af de besøgende på vores website realiserer en handel.

Orientering om varer og online forretninger vedligeholdes tit, men der tages ikke ansvar for modifikationer der er blevet lavet efter at vi sidst opdaterede sidens informationer.