Telefon: 7876 8672 – kontakt@la-sini.dk

TILBUD – klik her!

En lang række netshops giver i dag et stort udvalg af leveringsløsninger. En af dem der er mest anvendt er for øjeblikket at få leveret til et afhentningssted, hvor det er nemt for dig at hente de købte varer når der er mulighed for det. Fragtformen er jo ultra ligetil, samt ofte tilmed den mest letkøbte mulighed for levering.

Du kunne ydermere udse dig at vælge levering til hvor du bor eller til når du er på job. Løsningen viser sig i regelen en anelse dyrere, men endvidere ultra fremkommelig. Den mest letkøbte leveringsløsning vil dog altid vise sig at være at hente varerne selv, men den løsning kræver at du har bopæl i kort afstand af e-handlens bopæl.

Fragtperioden er jo virkelig bestemmende såfremt vi behøver pakken med det samme, og herved er det faktisk essentielt at vi ser nærmere på det anslåede leveringstidspunkt ved det pågældende produkt.

Temmelig mange e-forhandlere lover 1 hverdags levering på mange af deres varer, men vær vagtsom da det forudsætter at ordren aflægges tidligere end et konkret klokkeslæt, så de kan nå at få ordren distribueret forud for at de pakkeansatte har fri.

En række online forretninger yder levering uden omkostninger, men i reglen gælder det kun hvis der shoppes for en konkret pris. Alternativt burde man overveje den prisbilligste fragtform, som i mange tilfælde – uden hensyn til om du bor i Randers, Svendborg eller Hadsten – vil blive at få dem til at køre din pakke til et udleveringssted.

Online indkøb udfordrer de fysiske butikker

Det er jo efterhånden vældig fleksibelt for enhver at søge information om priser på diverse e-handler og for det har massevis af webbutikker set sig tvunget til at formindske salgspriserne på specielt deres bedst i test produkter – til babyer og børn, og tillige også til damer og herrer – betragteligt, og endda nogle gange love fragt uden omkostninger.

Derfor kan det imidlertid vise sig indbringende at udforske et par internet webshops efter udsalg forinden du køber, sådan at du er skråsikker på at antage den bedste pris.

Du skal trods alt være så påpasselig, at ifald en online shop sælger bedst i test varer til salg for en salgspris der kan ses som ufattelig beskeden, bør det mange gange være et symbol på en fup netshop. Betalinger med kort er heldigvis inkluderet i et lovbud, der dækker dig imod fup internet selskaber.

Vi tilråder generelt køb med gængse betalingskort eller betalinger med mobilen. Som et alternativ kan du overveje en løsning som for eksempel ViaBill, for så vidt du ønsker at afbetale prisen i flere bidder.

Inden nogen bestiller hos en online shop kan man sådan set sætte sig ind i e-butikkens forretningsvilkår, men det er uden tvivl ikke særlig sjovt.

Et alternativt forslag kunne derfor være at efterse hvorvidt e-shoppen er e-mærke godkendt, eftersom det almindeligvis er en antydning af at internet virksomheden adlyder dansk lovgivning, og at online forhandleren undertiden vurderes af fagmænd som behersker de gældende vilkår. Derudover giver det dig genvej til en hjælpende hånd, hvis du udsættes for problemstillinger i forbindelse med din bestilling.

For øvrigt anbefales det at du er opmærksom på de mest essentielle reglementer der influerer på købet, som fx den byttepolitik online shoppen garanterer. Derfor er det virkelig relevant, at man permanent bibeholder ens kvittering på e-mail, således man i fremtiden kan påvise sin bestilling, hvad end man er på udkig efter varer til en kvinde eller mand.

Ses til af fagfolk der har indsigt i de gældende vilkår

Trustpilot frembyder flere solide genveje til at beskue flere tidligere forbrugeres betragtninger og af den grund kan det være til hjælp, at du ser nærmere på online firmaets ratings inden du placerer din ordre.

Facebook fremskaffer derudover fuldt ud strålende løsninger til at få et kig ind i online firmaets kundetilfredshed. Herinde er der en række online shops i Danmark hvor du kan notere en kritik af ordreforløbet, som ligeledes bør anvendes til at få et indblik i kundetilfredsheden.

Vores side er finansieret af indtægter fra reklamer. Vi har aftaler med en samling af online firmaer hvori vi promoverer virksomhedernes produkter, og indtjener betaling om du udfører en handel.