Fri fragt på udvalgte fragtmetoder ved køb over 399,00 kr / Hurtig levering 1-2 hverdage / Fremragende Trustpilot

Tilføjet til kurven

Subtotal
produkter i din kurv
Køb for mere og opnå GRATIS fragt

Indkøbskurv

Har du glemt dit kodeord?
Ny hos Nicehair? Tilmeld dig vores klub og få dine fordele

Hvis du aldrig har afgivet en ordre hos Nicehair.dk, kan du følge nedenstående link for at tilmelde dig

Få fordele
Ja tak, jeg vil gerne modtage gratis gave og digital kommunikation fra Nicehair - Gaven tilføjes i din kurv *Husk at bekræfte de to mails du modtager fra os
Har du glemt dit kodeord?

Nulstil adgangskoden ved at indtaste din e-mail nedenfor


Tilbage til login
E+46 Elements From Sweden
E+46 Elements From Sweden
E+46 Elements From Sweden
Viser 1 produkter
Filtrering:
Filtrering
Filtrer efter
Hårpleje
Conditioner
Hårtype
Farvet
Indhold
Parabenefri
Sulfatfri
Produktegenskaber
Farvebeskyttende
Fugt/ Blødhed
Glans
Køn
Til Kvinder
Bedømmelser
Extra
Skjul udsolgte produkter
NULSTIL FILTRE
E+46 Colour Conditioner 250 ml
79,00 kr
169,00 kr

E+46 Elements From Sweden

Svensk kvalitativ hårpleje

Svensk Landekode:

E+46 stammer fra Sverige og har hovedsæde i Stockholm. Brandets navn er sammensat af E for Elements og Sveriges landekode +46, som når du foretager opkald til det svenske. Brandet, der er moderne og innovativt, produceres ud fra de strikse svenske krav, høje standarder og respektfulde værdier, hvilket er medvirkende til en yderst bæredygtig kvalitet. Tiltrods for kvaliteten af produkterne, så er produkterne faktisk til at betale sig fra. Der er ikke benyttet unødvendige ressourcer, således priserne kan blive holdt nede. E+46 følger tidens trends og sørger for at tilgodese de bevidste kunders fremtidige behov.

Farve - og talkoder:

Designet er ungdommeligt og enkelt med nutidige og smarte farvepaletter, der gør det overskueligt at vælge udfra, hvilket behov du har. Volume er grågrøn. Farvepleje er rosa. Fugtgiver er gråblå. Styling er lilla. (Dog falder E+46 voksprodukterne uden for farve kategorien). Udover farvekoderne er der påført en talkode, der indikerer effekten af glans, volume og pleje. Desto højere tal, jo mere af det, du ønsker!

Produkterne:

I E+46 er ingredienserne nøje udvalgte og behandlet med en perfekt balance mellem nutidens teknologi og de stolte gamle svenske traditioner. De håndplukkede ingredienser har alle stor betydning for plejen af de forskellige hår. Alle de plejende produkter er IKKE testet på dyr og er naturligvis helt uden sulfater og parabener, hvilket gør dem yderst velegnet til selv den mest sensitive hovedbund.

Blandt andet derfor... Sulfater i hårpleje skal du helst holde dig fra, med mindre du bliver meget støvet og beskidt i løbet af din arbejdsdag. Sulfaterne er kilde til udtørret og kløende hovedbund. De ødelægger hårets beskyttende overfalde og udvasker hårets proteiner. Sulfater skelner ikke mellem oprigtig fedt og oliebaseret snavs og det beskyttende fedtlag, som håret har brug for for at forblive sundt og glansfuldt. De vasker alt væk, hvilket efterlader håret helt blottet og ubeskyttet mod vejret og miljøets til tider skadelige påvirkninger. Blandt andet derfor er E+46 en rigtig god løsning til et sundere hår og legeme.

E+46 ELEMENTS FROM SWEDEN i samspil med danske Nicehair.dk:

Det er selvfølgelig muligt at købe E+46 produkterne hos Nicehair.dk. De forskellige serier inden for dette brand er effektive på hver sin måde alt efter udfordring og behov. Nogle produkter kan dække flere af dine behov. Det kan derfor være nyttigt at klikke på de enkelte produkter på vores hjemmeside. På denne måde er der større chance for at vælge det helt rigtige for dig. Vores altid hjælpsomme og næsten alt vidende kundeservice sidder klar til at guide dig yderligere, hvis du stadig er i tvivl. Vær opmærksom på, at vi har helt ufattelig kort leveringstid.

E+46 ELEMENTS FROM SWEDEN - WE.ARE.SWEDISH.

Loading...