Lasini Jewellery’s bedste råd om iværksætteri – Studentum.dk

iværksætteri

IVÆRKSÆTTERI. Den danske søgetjeneste for uddannelser, Studentum.dk, har kontaktet Lasini Jewellery for at høre vores bedste råd til andre unge, der går med iværksætterdrømme.

Det er der kommet en fin artikel ud af, og du kan læse et uddrag herunder.

 

Unge iværksættere: Her er vores bedste råd til dig med iværksætterdrømme

Går du rundt med en lille iværksætter i maven? Har du idéen, men mangler du modet? Uanset hvad, kan skridtet fra drømme til action føles stort, og ofte har man brug for gode råd fra andre unge iværksættere, som har stået i helt samme situation, og som nu kan prale med succes. Succes som er opnået gennem hårdt arbejde, netværk og mod. Sådan lyder opskriften i hvert fald på den iværksættersucces, som denne artikels unge iværksættere står bag.
Her i artiklen har vi nemlig samlet en række unge ildsjæle, der hver især deler ud af gode råd og erfaringer fra dengang eventyret startede.

Læs f.eks. hvordan drengene bag madspildsapp’en Too Good To Go måtte bo og arbejde i samme rum for at få råd til at udleve iværksætterdrømmen, eller læs Cecilies kloge råd og erfaringer om at tro på sig selv og sin idé. Erfaringer som nu har gjort Cecilies webshop, AmericanDreams, kendt i store dele af verden.

God læselyst!

Lasini Jewellery

“Det første, du skal gøre er at få styr på DINE prioriteringer! Forsøg ikke at lade dig påvirke af din omgangskreds og families forventninger til, hvad du skal ift. uddannelse og arbejde – mærk efter, hvad DU har lyst til. Husk, at en uddannelse eller arbejde ikke udelukker at starte en virksomhed.

Det næste råd lyder som en nedslidt kliché – prøv det af! Det er ok at starte i det små, for i opstartsfasen kommer du ofte til at ændre retning undervejs. Så jo før, du prøver det af, jo hurtigere finder du ud af, om iværksætteri er noget for dig.

Find ud af, hvor dine spidskompetencer ligger, og brug så dit netværk til at forbedre de områder, hvor du er mindre stærkt. De allerfleste mennesker – også fremmede – vil dig det godt, bare du tager første skridt og rækker ud til dem. Husk ingen er god til alt, og alle er gode til noget!

Sidste råd er at sætte nogle mål for, hvad du vil opnå med virksomheden. Det er både motiverende og brugbart.”
I 2015 stiftede Sofie og Peter webshoppen, la-sini.dk, der sælger smykker af høj kvalitet til rimelige priser. Med uddannelser fra CBS og Erhvervsakademiet Lillebælt er Sofie og Peter levende eksempler på at iværksætteri godt kan hænge sammen med studieliv. 

 

Du kan læse den resterende del af artiklen fra Studentum.dk her, hvor du også finder gode råd fra

  • Too Good To Go – app mod madspild
  • Americandreams – online fashionshop
  • GoBoat – bådudlejning i København
  • Saxis – online virksomhedsbørs
  • Nimara – Online møbel- og interiørbutik