Ny forhandler på Frederiksberg

Hepa ure

Først og fremmest rigtig glædelig jul med ønsket om et godt nytår! Vi håber at alle de heldige kvinder, som blev forkælet med Lasini smykker i julegave, er blevet glade for deres nye smykker.

Hepa er ny forhandler af øreringe med vedhæng

Som de fleste ved, indgik vi i august et samarbejde med Bidstrup Ure i VanløseDe blev vores første forhandler af Lasini øreringekonceptet – øreringe med udskiftelige vedhæng. Efterfølgende fik både Black Cygne på Gammel Kongevej og Klingenberg CPH på Østerbro øjnene op for vores dansk designede smykker. Som en ekstra julegave kan vi med stolthed sige, at året sidste og nyeste forhandler er Hepa Ure på Gammel Kongevej 125.

Vi blev anbefalet at besøge de erfarne herrer i Hepa, som har stor ekspertise inden for ure, guld og sølv-branchen. Efter en god snak over en kop kaffe, viste vi øreringekonceptet frem og forklarede, hvor nemt og hurtigt kvinder selv kan udskifte vedhæng på deres øreringene og dermed have flere smykker i ét smykke. De så hurtigt fordelene ved konceptet og den klassiske og feminine stil, der både egner sig godt til selvforkælelse og gavekøb til den, man holder af.

Der var god kemi mellem Hepa Urimport og Lasini, og derfor aftalte vi hurtigt at indgå et samarbejde. Allerede to dage efter satte vi øreringene med udskiftelige vedhæng op i vinduespartiet på Gammel Kongevej, fik underskrevet kontrakter og ønskede hinanden en glædelig jul og godt nytår.

Den ekstra julegave

Fire forhandlere på fire måneder må siges at være godkendt, så det var helt sikkert den bedste arbejdsmæssige julegave og afslutning på et utroligt spændende og lærerigt år. Nu ser vi frem til 2018, hvor der venter en masse nye udfordringer og forhåbentligt flere gode oplevelser både på webshoppen og hos de fysiske forhandlere.

 

Find de eksisterende forhandlere her, og følg Lasini Jewellery på: