Endnu en forhandler af Lasini smykker – denne gang på Østerbro

Østerbro

Huhej hvor går det stærkt for tiden. Vi har længe arbejdet benhårdt og fokuseret på at udbrede Lasini øreringe-konceptet og har i den forbindelse snakket med flere butikker rundt omkring i København. Vi forventer snart at kunne påbegynde møder med forhandlere på Fyn og i Jylland, så flere kan få glæde af øreringekonceptet på tværs af landet.

I forrige uge kunne vi stolt præsentere Black Cygne på Gammel Kongevej som ny forhandler af øreringe med udskiftelige vedhæng. Og i denne uge har vi indgået endnu et samarbejde og sat konceptet op hos Klingenberg CPH på Classensgade 14, Østerbro.

 

Mode-butik på Østerbro

Vi har over længere tid haft en rigtig god kemi med Josephine Klingenberg, der ligesom os, forfølger sin drøm om at være selvstændig. Hun er utrolig serviceminded og har den fineste butik med den nyeste mode. Derfor er vi utrolig stolte af, at Klingenberg CPH nu også forhandler smykker fra Lasini Jewellery™.

Øreringekonceptet med udskiftelige vedhæng

Øreringe-konceptet giver kvinder mulighed for at have flere smykker i ét smykke, fordi det består af creol-øreringe med udskiftelige vedhæng. Dermed kan kvinder selv mikse og matche, så det passer til deres personlige stil.

Alle vores vedhæng er designet, testet og håndlavet i Danmark, hvilket gør hvert smykke unikt og er din garanti for kvalitet.

Øreringenes fleksibilitet passer rigtig godt ind hos Klingenberg CPH, idet kvinderne selv kan skifte mellem deres favorit-vedhæng, så det passer til det enkelte outfit.

Vi ser frem til et godt samarbejde og håber, I vil kigge forbi butikken og se smykke-udstillingen.

 

Følg Lasini Jewellery

Du har stadig mulighed for at købe øreringene online, hvis du ikke er i nærheden af København. Vi har gratis fragt og sender julegaver inden for 1-2 hverdage.

Og så kan du altid følge med på:

 

De bedste hilsner,

Sofie og Peter

Lasini Jewellery™