Højdepunkter i oktober – Lasini Jewellery

Højdepunkter

Højdepunkter i oktober måned

Oktober måned er allerede gået, og vi har haft fart på i Lasini Jewellery! Derfor giver vi en opdatering på vores højdepunkter, hvad vi har beskæftiget os med den sidste måneds tid og lidt om, hvad vi ser frem til op til jul.

Det er ikke til at forstå, at i oktober måned for to år siden, stiftede vi Lasini IVS. Et eventyr vi kun lige er begyndt på og som fylder vores hverdag med uforglemmelige oplevelser. Det skyldes også alle de inspirerende, støttende og dygtige mennesker, vi omgiver os med og ikke mindst alle jer, der følger os på diverse medier. Tak!

Nye vedhæng, Ugebladet Hjemmet og forhandlere

Oktober var også måneden, hvor vi fik det utroligt smukke Moonligt-vedhæng af facetteret bjergkrystal i sortimentet og desuden optimerede hjemmesiden med faner som ’Forhandlere’ og ’Omtale’.

Fanerne udspringer bl.a. af det flotte indlæg, som Ugebladet Hjemmet bragte om vores øreringe-koncept i uge 42 foruden vores målrettede besøg hos butikker/forhandlere, hvor øreringene kan skabe en værdi. Vi har fået utrolig meget positiv og konstruktiv feedback og ser frem til nogle gode samarbejdsaftaler fremadrettet.

Iværksætteri

Derudover har vi taget hul på anden måned af iværksætterforløbet, AKA Startup. Her er vi en del af et kontorfællesskab fyldt med dygtige mennesker, som ønsker og udlever drømmen om at være iværksættere. Den vidensdeling og kreativitet, der dagligt florerer, rykker Lasini og os selv i den rigtige retning og giver os uvurderlige værktøjer.

Klar til jul

I november og december måned er den helt store begivenhed for os (og for mange andre) helt sikkert julen! Derfor har vi i år valgt at tage på Julemarked på Gram Slot i Sønderjylland i weekenden d. 18.-19. november. Her skal vi sprede julestemning og vise vores øreringe-koncept til de mange besøgende, hvilket vi glæder os utrolig meget til.

Så kig forbi Den Holstenske Lade stand nr. 64 – vi lover god stemning og lidt lækkert til ganen.

 

Følg smykke-universet

Som altid er du velkommen til at følge med på vores:

Website: www.la-sini.dk

Facebook: Lasini Jewellery

Instagram: Lasini_Jewellery

 

De bedste hilsner,

Sofie og Peter

Lasini Jewellery