Besøg Lasini til Julemarked på Gram Slot

Julemarked

Er der noget så hyggeligt som et julemarked?

Saml hele familien til nogle hyggelige timer med masser af julestemning, glögg, Pyrus og ikke mindst boder med alt hvad (jule)hjertet begærer.

Den kommende weekend tager Lasini Jewellery til Julemarked på Gram Slot for at vise vores dansk designet smykker og øreringekoncept frem i det jyske.

Med røde kinder, duften af æbleskiver og børnene i hånden kan du besøge vores smykke-stand nr. 64 i Den Holstenske Lade.

Vi spreder en masse julestemning og lover fordelagtige priser på smykkerne, når vi lørdag d. 18. og søndag d. 19. november byder dig velkommen kl. 10-17.

Vi garanterer julestemning og de fineste smykker at gå julens arrangementer i møde med. Så køb dine advents- og julegaver i god tid – vi bytter helt frem til d. 10. januar 2018. Det gælder også her på webshoppen, hvor vi altid har gratis levering.

Vi glæder os til at se dig i Lasini’s stand nr. 64 i Den Holstenske Lade på Gram Slot i weekenden d. 18.-19. november.

Hvis du ikke har mulighed for at komme, men gerne vil støtte op om Lasini, så er du velkommen til at gå ind på vores Facebook og give et like, dele opslaget eller tagge dine venner, som trænger til at komme i julestemning.

 

De bedste hilsner,

Sofie og Peter

Lasini Jewellery