Sidste nyt fra Lasini Jewellery

Logo

Der er sket rigtig meget, siden vi lancerede webshoppen la-sini.dk for et år siden. Udefra kan det være svært at se, så her er en opdatering på, hvad vi på nuværende tidspunkt arbejder på, og hvad der skal ske fremadrettet med Lasini Jewellery.

Siden vi gik i luften med webshoppen, har der blandt andet været fuld fart på alt fra produktion, fotografering, events, smykkehomeparties, sociale medier, designs, foredrag, webshop osv.

Vi har indtil videre solgt elegante øreringe, halskæder og ringe i sterling sølv og guldbelagt med op til 18 karat guld til private gennem webshoppen, events og homeparties. Det er gået rigtig godt og har været utrolig lærerigt!

Fremtiden for Lasini Jewellery

Nu er tiden kommet til at tage smykke-eventyret skridtet videre og i højere grad prioritere virksomheden. Lasini Jewellery skal udbredes endnu mere i fremtiden!

Derfor er det med enorm stolthed, at vi snart kan løfte sløret for vores helt nye kollektion og koncept, som vi selv har designet. Det nye koncept bliver produceret i Danmark, så hvert enkelt smykke er unikt og kredset om fra start, til du tager det på.

Det nye koncept beror på stilfulde øreringe med udskiftelige vedhæng i forgyldt sølv, ædelsten og Sterling sølv, der kan sammensættes til den enkelte kvindes stil.

Den nye kollektion offentliggøres snarest, så følg med på vores sociale medier Facebook og Instagram eller på webshoppen, der også vil blive ændret løbende.

 

Tusind tak for al jeres støtte det sidste års tid. Vi håber, at I også vil følge med fremover.

De bedste hilsner,

Sofie og Peter

Lasini Jewellery