Homeparty

Smykke-homeparty Lasini JewelleryHeartbeat sølv ring

Book et smykke-homeparty med Lasini Jewellery

Saml dine veninder til et spændende smykke-homeparty med Lasini Jewellery. Vi tilbyder ægte smykker af høj kvalitet til rigtig gode priser, hvor du som værtinde får et GRATIS VALGFRIT SMYKKE.

Hvorfor holde et smykke-homeparty?

Som værtinde har du mulighed for at give dine veninder en aften ud over det sædvanlige, når Lasini Jewellery åbner op for et unikt smykke-univers i hyggelige omgivelser.

Vi tilbyder helt eksklusivt 10% rabat på alle vores smykker på aftenen til alle veninderne, og desuden får du som værtinde et GRATIS SMYKKE, hvor du kan vælge frit fra hele vores kollektion.

Som værtinde bestemmer du, hvor smykkeaftenen skal afholdes – hjemme, på arbejdspladsen eller noget helt tredje. Sammen finder vi en dato, hvor smykkeaftenen kan afholdes, hvorefter du inviterer 6-10 veninder til aftenen.

Hvordan bliver jeg værtinde for et smykke-homeparty med Lasini Jewellery?

Nederst på denne side er en kontaktformular, hvor du kan skrive til os. Når vi har modtaget din mail, kontakter vi dig omkring det videre forløb. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at sende en mail til kontakt@la-sini.dk eller ringe alle hverdage på +45 42 96 45 12 og booke dit homeparty, hvor vi sammen aftaler tid og sted.

Hvordan foregår et homeparty?

Vi ankommer 1 time før gæsterne og sætter kollektionen op på et stort bord. Når veninderne er samlet, præsenterer vi kort Lasini Jewellery, hvorefter der er rig mulighed for at stille spørgsmål, prøve og bestille jeres favorit-smykker med eksklusive 10% rabat på aftenen. Der er mulighed for at betale med Visa Dankort, Visa Electron, MasterCard og Maestro, men vi tager desværre ikke imod kontanter eller Mobilepay.

Ved alle bestillinger medfølger en flot smykkeæske, og der er naturligvis 14 dages fuld fortrydelsesret. Der er gratis fragt og mulighed for at få smykkerne leveret til din privatadresse eller den adresse, du ønsker. Smykkerne pakkes i flade, plastkonvolutter som nemt går i postkassen.

Når de sidste bestillinger er gennemført, takker vi pænt af, hvorefter I kan fortsætte venindehyggen, hvor I forhåbentlig er blevet nogle elegante smykker rigere.

Vi glæder os til at høre fra dig og til at forkæle dine veninder til en hyggelig smykkeaften.

Udfyld nedensående informationer, så skræddersyr vi en aften, der passer til dine behov.