Startupforløb for iværksættere – bliver vi optaget?

startupforløb

Startup accellerator program

Der sker så meget spændende med Lasini for tiden, at vi helt glemmer at holde jer opdateret her på bloggen..

 

For en måneds tid siden ansøgte vi om at blive optaget i et tre-måneders startupforløb for iværksættere i København.

 

I ansøgningen skulle vi blandt andet beskrive os selv, vores smykke-virksomhed og det nye øreringe-koncept. Der gik ikke længe, før vi blev kaldt til personlig samtale, hvor vi kort skulle pitche (’sælge’ os selv i et kort oplæg), uddybe vores ideer og visioner. Derudover fik vi en rigtig god indsigt i startup-forløbets opbygning og muligheder.

 

Efter en rundvisning i kontoret ved Vesterport Station, var vi begge enige om, at denne mulighed med så gode faciliteter ikke måtte spildes. Men vi kunne ikke gøre andet end at vente og krydse fingre for det bedste, for vi vidste at ud af 120 ansøgere, blev kun 50 iværksættere udvalgt.. Fire dage senere tikkede der en mail om optagelse ind og sikke en lettelse og glæde, det udløste!

 

Opstart til startupforløb

Vi starter på mandag d. 11. september og slutter d. 8. december, og vi glæder os helt utrolig meget. Det bliver fantastisk at blive en del af et kontorfællesskab, sparre med andre iværksættere samt mentorer, advokater og rådgivere foruden de sociale arrangementer og events. Vi er sikre på, at Lasini (og vi selv) kommer til at rykke i den rigtige retning, især hvad angår målsætning, optimering og eksekvering, så vi også fremadrettet kan tilbyde fine smykker fra Lasini Jewellery.

 

Vi håber, I fortsat vil følge vores rejse de næste tre måneder og takker for al den støtte, vi får.

Følg Lasini Jewellery på de sociale medier

Husk at du altid kan følge os på vores sociale medier:

 

Læs om den første uge på iværksætterkontoret her.

 

De bedste hilsner,

Sofie og Peter

Lasini Jewellery