‘Lasini 1st’ – øreringe med udskiftelige vedhæng

udskiftelige vedhæng

Ny øreringe-kollektion og koncept

Lasini Jewellery er stolte over at præsentere den nye kollektion ‘Lasini 1st’, som er designet, produceret og testet i Danmark.

Med kollektionen følger et helt nyt og enkelt koncept. Vi vil gerne give moderne kvinder muligheden for selv at kombinere og udskifte smykker for at udtrykke deres personlige stil. Derfor er konceptet bygget op om genanvendelige creol-øreringe, der kombineret med udskiftelige vedhæng giver mulighed for at have flere smykker i ét smykke.

Creol-øreringene er konceptets grundsten, som kan sidde i øret døgnet rundt uden at genere. Når du ønsker at pifte creolerne op, kan du mikse og matche dem med alle Lasini-vedhæng og selv udskifte og kombinere dem efter behag. Det giver dig en unik mulighed for selv at designe dine øreringe i præcis den kombination, du ønsker.

Dermed kan du nemt og hurtigt skifte dine vedhæng, hvis arbejdsdagen pludselig udvikler sig til en fredagsbar eller cafe-tur med veninden. Du kan med fordel medbringe dine favorit-vedhæng i smykkeæsken, som du modtager ved bestilling – så har du altid et mini-smykkeskrin med, hvor du på to minutter kan ændre dit udtryk.

Dansk designet øreringe i god kvalitet

Alle Lasini-vedhæng er håndlavede i Danmark og passer på creol-øreringene, der har en nem lås, som sikrer, at vedhængene ikke falder af. Desuden bruges kvalitetsmaterialerne 925 Sterling Sølv og guldbelagt 925 Sterling Sølv samt ferskvandsperler og CZ-krystal til fremstilling.

 

Kollektionen ‘Lasini 1st’ består af:

1) creol-øreringene, som er konceptets udgangspunkt,

2) udskiftelige vedhæng, hvor der løbende vil komme flere til og

3) øreringe-sæt bestående af ét par creol-øreringe og ét par matchende vedhæng.

 

Se hele kollektionen af øreringe med udskiftelige vedhæng her.

 

Vi håber, du vil tage godt imod kollektionen ‘Lasini 1st’.

De bedste hilsner,

Sofie og Peter

Lasini Jewellery