Den første uge på iværksætterkontoret

Iværksættere

Iværksættere

Som I måske ved, begyndte vi i denne uge startup-forløbet for iværksættere, der skal hjælpe os videre med vores smykkevirksomhed Lasini. Derfor kommer her en kort update på noget af det, vi har beskæftiget os med i ugens løb.

 

Mandag

Mandag morgen mødte vi for første gang ind på kontoret på 4. sal ved Vesterport St. og mødte de andre iværksættere, hvilket vi havde glædet os meget til. Vi fik en masse information om de kommende tre måneder om alt fra frokostordning og fredagsbarer til workshops og udviklingssamtaler.

Efter den grundige gennemgang, blev alle deltagere bedt om at pitche (holde en kort salgstale/oplæg) om deres virksomhed på under ét minut. Det var virkelig udfordrende og nervepirrende at prøve foran så mange nye mennesker, men alle var utrolig støttende og bakkede hinandens ideer op. Det viste sig hurtigt, hvor vidt forskellige ideer og baggrunde folk havde, men forskelligheden er det, der gør hver dag på kontoret dynamisk og interessant.

 

Tirsdag

Tirsdag arbejdede vi bl.a. på at optimere vores udstillings-displays til guldsmedebutikken, hvor vores smykker sælges og at besøge leverandører og svare på mails. Så en helt almindelig ’dag på kontoret’.

 

Onsdag

Onsdag var der en meget lærerig workshop på iværksætter-kontoret om at optimere og prioritere de vigtigste gøremål først i forhold til ens forretningsplan. Derfor brugte vi torsdag formiddag på at konvertere det til Lasini, hvilket mundede ud i en masse post-it noter på store plancher. Det var utrolig brugbart og satte en masse tanker i gang, hvorfor vi opsøgte en af mentorerne på kontoret og fik den nødvendige feedback for at komme videre.

 

Fredag

I dag, fredag, er der igen mange mails at besvare og folk der skal kontaktes, så vi rykker os mod de nye mål, som workshoppen satte i gang i onsdags. MEN alt er ikke arbejde, for her til eftermiddag er der fredagsbar med bobler og quiz sammen med alle de andre iværksættere – det skal nok blive sjovt!

 

Læs mere om optagelsen her.

 

Rigtig god weekend fra

Sofie og Peter

Lasini Jewellery