To iværksættere i samarbejde med Bidstrup ure om smykker – Vanløsebladet

Vanløsebladet

Vanløsebladet – september 2017

IVÆRKSÆTTERE: To unge iværksættere, der oprindeligt kommer fra Fyn, men flyttede til Vanløse for tre år siden, har startet smykkevirksomheden Lasini Jewellery.

»Det sidste års tid har vi solgt smykker gennem vores webshop www.la-sini.dk, men i foråret kom ideen til et nyt øreringe-koncept, som vi lige har lanceret. I den forbindelse har vi indgået et spritnyt samarbejde med Bidstrup Ure – Guld – Sølv på Jernbane Allé 37, Vanløse,« fortæller Peter Holm Rasmussen.

Det unikke ved den nye kollektion er samle-konceptet bag. »Det er bygget op om genanvendelige runde creol-øreringe, der kombineret med udskiftelige vedhæng giver mulighed for at have flere smykker i ét smykke. På den måde kan kvinderne selv udskifte ét Lasini-vedhæng med et andet efter behov i præcis den kombination, de ønsker,« fortæller han.

»Ure- og smykkebutikken Bidstrup så hurtigt potentialet i øreringe-konceptet, hvorfor de hjalp os i gang ved at tilbyde en udstillingsmontre i deres butik,« fortæller Sofie Kremmer Kastrupsen.

Næsten samtidig blev de to udvalgt til et unikt Startup-forløb for iværksættere, der løber over de næste tre måneder. »Forløbet skal udvikle og optimere vores virksomhed, så vi også fremadrettet kan tilbyde dansk-designede smykker til kvinder.

Som unge iværksættere er vi utrolig taknemlige for at kunne bidrage til et levende butiksliv, hvor Vanløses borgere får gavn af det lokale samarbejde mellem Lasini Jewellery og Bidstrup Ure – Guld – Sølv,« siger Peter Holm Rasmussen.

Har du lyst til at se eller læse mere om øreringe-konceptet fra Lasini Jewellery, så besøg webshop www.la-sini.dk eller kig forbi Bidstrup Ure – Guld & Sølv eller følg de to på Facebooksiden ’Lasini Jewellery’. /jadi

 

Find hele kollektionen af øreringe med udskiftelige vedhæng her.