Telefon: 7876 8672 – kontakt@la-sini.dk

TILBUD – klik her!

Gillian Jones Table LED Light Hollywood Mirror -10258

Varenummer (SKU): 95672 Kategori:
Tilbud
Flere billeder

kr. 449,00

(8 kundeanmeldelser)

Gillian Jones Table LED Light Hollywood Mirror er et super smart spejl, der vil blive din ultimative bedste ven, når du skal lægge makeup eller plukke bryn! Dette sorte bordspejl med LED lys og tilhørende 3x, 5x og 10x forstørrelses-spejle, er uundværlig … læs mere her

Er Gillian Jones Table LED Light Hollywood Mirror -10258 på lager?

Annonce
Køb Gillian Jones Table LED Light Hollywood Mirror -10258

Beskrivelse

Gillian Jones Table LED Light Hollywood Mirror -10258 Varefakta

  • Navn: Gillian Jones Table LED Light Hollywood Mirror -10258
  • Pris: kr. 374.25
  • Fri Fragt: Ja, ved køb over kr. 399
  • Fragt: 29.00
  • Direkte link
  • Fortrydelsesret: 14 dage

Mange leder efter den billigste Gillian Jones Table LED Light Hollywood Mirror -10258 på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: gå til shop

Køb Gillian Jones Table LED Light Hollywood Mirror -10258 for kun kr. 374.25 allerede i dag, så sendes den direkte hjem til dig. 

Gillian Jones Table LED Light Hollywood Mirror -10258

Gillian Jones Table LED Light Hollywood Mirror -10258 ligger på hylden i det store sortiment der er i den eftertragtede varegruppe Face Mirrors. Husk du får hele lovpligtige 14 dages returret med din pakke når du køber din vare. Den gode service betyder at rigtig mange i Danmark køber deres Gillian Jones Table LED Light Hollywood Mirror -10258 ved den velkendte shop NiceHair.dk, der giver dig det store udvalg af de produkter du leder efter. Hos webshoppens store udvalg finder du noget for alle, som jo fx kan være produktet er på siden. Købes der ind i online webshops er priserne bedre- når webshoppen sparer de penge som en almindelig butik bruger, så kommer det dig til gode.

Gillian Jones Table LED Light Hollywood Mirror -10258 kun kr. 374.25

Vidste du, at hver gang du køber noget i en af de danske webshops, får du nogle bedre betingelser, så du på nogle områder er bedre stillet, end hvis du handler I fysiske butikker. Loven siger, du har ret til at returnere dine varer indenfor 14 dage. efter du har købt dine varer, og i nogle tilfælde giver shoppen endda mere end standard returretten og giver meget længere returtid. En stor fordel for dig som forbruger er, at webshops har deres priser online, og det bevirker, at du med få klik kan finde det bedste tilbud, blandt de mange udbydere af varer, der findes online. Og i dag kan du uden videre sammenligne priser så snart du lige har fem minutter, og sidder ved computeren eller med din telefon. Ved at købe dine varer online, slipper du for, at være afhængig af at nå at handle i butikkens åbningstid. Når du har handlet dine produkter, kommer de hjem til din adresse, hvis du ikke har valgt at få dem sendt hen til dit arbejde, og det kan frit vælges, når du angiver leveringadresse. Du kan også springe en lang kø ved kassen over det er slut med dårlig køkultur og vrissende mennesker, så slip for de sædvanlige forkerte valg af kø – man vælger altid den langsomste.

8 reviews for Gillian Jones Table LED Light Hollywood Mirror -10258

Vær den første til at anmelde “Gillian Jones Table LED Light Hollywood Mirror -10258”